1-3 days delivery

free shipping and returns

+46 33-23 33 00 (Mon-Fri 8-17)

We use cookies to give you a better experience. Read our cookies policy for more info,.

BUTIKSCHEF - AKER BRYGGE

I rollen som butikksjef har du ansvaret for alt som gjelder salg, daglig drift, administrasjon, personale, vaktlister og planlegging. Ambisjonen din er å gjøre butikken til en av landets ledende.Du har ansvaret for å lede og motivere personalet til å nå salgsmålene på en positiv og proaktiv måte. Arbeidsoppgavene dine omfatter også å jobbe aktivt med våre retningslinjer for visual merchandise for å fremme salget, og å jobbe aktivt med å utvikle og forbedre servicegraden for hele teamet. Målet er rett og slett å tilby kundene en opplevelse i verdensklasse! Alt i tråd med Oscar Jacobsons retningslinjer.Du rapporterer til Retail Area Manager.

Vi søker deg som har minst 3 års dokumentert erfaring, gjerne som butikksjef i motebransjen. Du brenner for salg og service på høyt nivå og har lederevner og en positiv innstilling som smitter av på omgivelsene og inspirerer medarbeiderne dine. Du er åpen, positiv og salgsfokusert. Som person er du engasjert, målbevisst, handlekraftig og gjerne et ordensmenneske.

Vi tilbyr en utfordrende jobb i et inspirerende miljø der du får mulighet til å delta i en svært spennende utviklingsfase.

Send søknad med CV og referanser til: karriar@oscarjacobson.com.

I emnefeltet i e-postmeldingen skriver du hvilken stilling du søker på: "Butikksjef Aker Brygge"
Søknadsfrist: 30.06.2018. Stillingen kan imidlertid bli besatt før 30. juni. Vi ser frem til å motta søknaden din!


CUSTOMER SERVICE:

+46 33 23 33 00
Customerservice@oscarjacobson.com

follow Us:

Free shipping

free returns

1-3 days delivery

oscar jacobson

© copyright 2019 oscar jacobson ab