1-3 days delivery

free shipping and returns

+46 33-23 33 00 (Mon-Fri 8-17)

We use cookies to give you a better experience. Read our cookies policy for more info,.

ASSISTANT STORE MANAGER - OSLO

I rollen som assisterande butikksjef har du ansvar for lidenskap, salg og service, og din personlige engasjement bidrar til kundens handleopplevelser utover det vanlige. Gjennom din kunnskap om produkter, materialer og tjenester, samt evne til å lese folk, blir du en nøkkelperson, ikke bare for merkevaren, men også for våres kunder. I og med dette blir du en av selskapets viktigste merkevareambassadør. Arbeidsoppgavene dine omfatter også å jobbe med supplering og mottagning av varer samt returfløden. 

Vi ser etter deg som tidligere har arbeidet med salg og service, og har minst 1 års erfaring som ansatt i lignende stilling i moteindustrien. Du er engasjert, positiv og salgsfokusert. Vi tilbyr utfordrende arbeid i et inspirerende miljø hvor du vil kunne delta i en veldig spennende utviklingsfase.

Søknaden med CV og referanser sendes til: career@oscarjacobson.com.

I emnefeltet i e-postmeldingen skriver du hvilken stilling du søker på: "Assisterende butikksjef"Søknadsfrist: 28.03.2019. Stillingen kan imidlertid bli besatt før 01. Mars. Vi holder fortløpende intervjuer. Vi ser frem til å motta søknaden din! 


CUSTOMER SERVICE:

+46 33 23 33 00
Customerservice@oscarjacobson.com

follow Us:

Free shipping

free returns

1-3 days delivery

oscar jacobson

© copyright 2019 oscar jacobson ab